रामा राज कुंवर हो गई थारी मैहर जबसु किरपा हुई है मजा आ गया

रामा राज कुंवर हो गई थारी मैहर जबसु किरपा हुई है मजा आ गया

Jabsu Kripa Hue Hai Maza Aagaya

रामा राज कुंवर हो गई थारी मैहर,
जबसु किरपा हुई है मजा आ गया।।

रामा राज कुंवर हो गई थारी मैहर,
जबसु किरपा हुई है मजा आ गया,
जिंदगी बन गई हर बला टल गई,
कुछ भी गाया जुबां से खम्मा आ गया,
रामा राज कुँवर हो गई थारी मैहर,
जबसु किरपा हुई है मजा आ गया।।

जबसु गाई है लीला थारी बाप जी,
रौशनी छा गई जिंदगी में मेरी,
मन में ऐसा लगा भाव दिल में जगा,
तेरे दर पे जो आया मजा आ गया,
रामा राज कुंवर हो गई थारी मैहर,
जबसु किरपा हुई है मजा आ गया।।

भगता री सुणी हरदम झोली भरी,
आदे हे लेने हुजूर आ गया,
पल में विपदा टली म्हारा रामा धणी,
देखि लीला थारी तो मजा आ गया,
रामा राज कुँवर हो गई थारी मैहर,
जबसु किरपा हुई है मजा आ गया।।

म्हारा रामा धणी महिमा थारी बड़ी,
दुरा देशा में बाबा री कीरत घणी,
मंदिर मोटा बण्या गावे सगल्या खड़्या,
मीठा भजना रा बाबा जम्मा जा गया,
रामा राज कुंवर हो गई थारी मैहर,
जबसु किरपा हुई है मजा आ गया।।

लाखा भगता ने है बाबा रो आसरो,
आवे पहाड़ा है ऊंचो थारो देवरो,
फेहरे धोली ध्वजा लीले घोड़े आजा,
“माली प्रकाश” गावे मजा आ गया,
रामा राज कुँवर हो गई थारी मैहर,
जबसु किरपा हुई है मजा आ गया।।

रामा राज कुंवर हो गई थारी मैहर,
जबसु किरपा हुई है मजा आ गया,
जिंदगी बन गई हर बला टल गई,
कुछ भी गाया जुबां से खम्मा आ गया,
रामा राज कुंवर हो गई थारी मैहर,
जबसु किरपा हुई है मजा आ गया।।

Jabsu Kripa Hue Hai Maza Aagaya

Ram Raoji Kunwar Hogayi Thari Mehar
Jabsu Kripa Hue Hai Maza Aagaya

Ram Raaji Kunwar Hogayi Thari Mehar
Jabsu Kripa Hue Hai Maza Aagaya

Zindagi Ban Gayi Har Bala Tal Gayi
Kuchh Bhi Gaya Juba Se Khamba Aa Gaya

Jabsu Gayi Hai Leela Thari Baapji
Roshani Chhaa Gayi Zindagi Mein Meri
Mann Aisa Laga Bhav Dil Mein Jaga

Ram Devji Kunwar Hogayi Thari Mehar
Jabsu Kripa Hue Hai Maza Aa Gaya

Bhakta Re Suni Hardum Jholi Bhari
Aa Hele Mein Hazir Huzur Aa Gayi

Pal Mein Vipda Tali Mhara Rama Dhani
Dekhi Leela Thari To Maja Aa Gaya

Ram Raji Kunwar Hogayi Thari Mehar
Jabsu Kripa Hue Hai Maza Aa Gaya

Mhara Rama Dhani Mahima Thari Badi
Doora Desha Mein Baba Re Keerat Ghani

Mandir Mota Banaya Gao Sagda Khadya
Meetha Bajana Ra Baba Jamma Aagaya

Ram Raji Kunwar Hogayi Thari Mehar
Jabsu Kripa Hue Hai Maza Aa Gaya

Lakha Bhakta Ne Hai Baba Ro Aasaro
Aave Bada Hey Ro Tharo Devro

Fahare Dohari Dwaja
Neele Ghode Aaja
Vaani Praksh Gaave Maja Aa Gaya

Ram Raoji Kunwar Hogayi Thari Mehar
Jabsu Kripa Hue Hai Maza Aa Gaya

Zindagi Ban Gayi Har Bala Tal Gayi
Kuchh Bhi Gaya Juba Se Khamba Aa Gaya

Ram Raji Kunwar Hogayi Thari Mehar
Jabsu Kripa Hue Hai Maza Aagaya

इन राजस्थानी भजन को भी देखे –

Leave a Comment