नाथ मैं थारोजी थारो चोखो बुरो कुटिल अरु कामी

नाथ मैं थारोजी थारो,
चोखो, बुरो, कुटिल अरु कामी,
जो कुछ हूँ सो थारो॥

बिगड्यो हूँ तो थाँरो बिगड्यो,
थे ही मनै सुधारो।

सुधर्‌यो तो प्रभु सुधर्‌यो थाँरो,
थाँ सूँ कदे न न्यारो॥

बुरो, बुरो, मैं भोत बुरो हूँ,
आखर टाबर थाँरो।
बुरो कुहाकर मैं रह जास्यूँ,
नाँव बिगड़सी थाँरो॥

थाँरो हूँ, थाँरो ही बाजूँ,
रहस्यूँ थाँरो, थाँरो।।
आँगलियाँ नुँहँ परै न होवै,
या तो आप बिचारो॥

मेरी बात जाय तो जा‌ओ,
सोच नहीं कछु हाँरो।
मेरे बड़ो सोच यों लाग्यो
बिरद लाजसी थाँरो॥

जचे जिस तराँ करो नाथ
अब, मारो चाहै त्यारो।
जाँघ उघाड्याँ लाज मरोगा,
ऊँडी बात बिचारो॥

नाथ मैं थारोजी थारो,
चोखो, बुरो, कुटिल अरु कामी,
जो कुछ हूँ सो थारो॥

Nath Main Tharoji Tharo Lyrics English

Nath Main Tharoji Tharo
Chokho Buro Kutil Aur Kaami
Jokuchh Hu So Tharo

Naath Main Tharo Hi Tharo
Chokho Buro Kutil Aur Kaami
Jokuchh Hu So Tharo

Naath Main Tharoji Tharo
Chokho Buro Kutil Aur Kaami
Jokuchh Hu So Tharo

Bigado Hu To Tharo Bigado
Tehi Mhane Sudharo

Sudharo Hu Prabhu Sudharo Thaaro
Das Raho Naa Nyaro

Naath Main Tharo Hi Tharo
Naath Main Tharoji Tharo

Meri Baat Jaye To Jao
Soch Nahi Kachhu Mharo
Mere Bado Soch Vo Lagyo
Berad Laaj Si Tharo
Berad Laaj Si Tharo

Naath Main Tharo Hi Tharo
Naath Main Tharoji Tharo

Buro Buro Main Bahut Buro Hu
Aakhir Taabar Tharo
Buro Kachhu Kar Main Rah Jaasu
Naam Bigad Si Tharo

Naath Main Tharo Hi Tharo
Naath Main Tharoji Tharo

Leave a Comment