थारी चाकरी करूँ मैं खाटू वाले श्याम जी भजन लिरिक्स

थारी चाकरी करूँ मैं खाटू वाले श्याम जी भजन लिरिक्स

Thari Chakari Karu Main Khatu Wale Shyamji By Kumar Vishu

थारी चाकरी करूँ मैं,
खाटू वाले श्याम जी,
अपने प्रेमियों में,
म्हारा भी लिखा लो नाम जी,
अपने प्रेमियों में,
म्हारा भी लिखा लो नाम जी।।

थारा हुक्म बजाऊं बाबा,
दुनिया ने बिसरा के,
खड़ा रहूं चौखट पे बाबा,
हरदम शीश झुका के,
हाथ जोड़के करूँगा,
थारे काम श्याम जी,
अपने प्रेमियों में,
म्हारा भी लिखा लो नाम जी,
अपने प्रेमियों में,
म्हारा भी लिखा लो नाम जी।।

ना तनख्वाह की टेंशन बाबा,
ना टीए ना डीए,
मैं थारा सीए आज से,
मैं ही थारा पीए,
करो आठों याम ठाठ से,
आराम श्याम जी,
अपने प्रेमियों में,
म्हारा भी लिखा लो नाम जी,
अपने प्रेमियों में,
म्हारा भी लिखा लो नाम जी।।

भजन सुनाऊँ भोग लगाऊं,
करूँ आरती थारी,
देख मोहनी सूरत बाबा,
जाऊँ मैं बलिहारी,
रहूं बण के तुम्हारा,
गुलाम श्याम जी,
अपने प्रेमियों में,
म्हारा भी लिखा लो नाम जी,
अपने प्रेमियों में,
म्हारा भी लिखा लो नाम जी।।

थारी चाकरी करूँ मैं,
खाटू वाले श्याम जी,
अपने प्रेमियों में,
म्हारा भी लिखा लो नाम जी,
अपने प्रेमियों में,
म्हारा भी लिखा लो नाम जी।।

Kumar Vishu Ke Bhajan

Watch Thari Chakari Karu Main Video Song Music

Thari Chakari Karu Main Khatu Wale Shyamji

Thari Chakari Karu Main Khatu Wale Shyamji
Apne Premiyo Mein Mhara Bhi Likhalo Naamji

Thari Chakari Karu Main Khatu Wale Shyamji
Apne Premiyo Mein Mhara Bhi Likhalo Naamji

Thara Hukam Bajau Baba Duniya Ne Bisrake
Khada Rahu Chaukhat Pe Baba
Hardam Sheesh Jhuka Ke
Haath Jod Ke Karunga Thare Kaam Shyamji
Apne Premiyo Mein Mhara Bhi Likhalo Naamji

Naa Tankhwa Ki Tension Baba Naa TA Naa DA
Main Hi Thara Thara CA Aaj Se Main Hi Thara PA
Karo Aatho Yaam Thaath Se Aaram Shyamji
Apne Premiyo Mein Mhara Bhi Likhalo Naamji

Bhajan Sunau Bhog Lagau Karu Aarti Thari
Dekh Mohani Surat Baba Jau Main Balihari
Rahu Banke Tumhaara Main Gulaam Shyamji
Apne Premiyo Mein Mhara Bhi Likhalo Naamji

Thari Chakari Karu Main Khatu Wale Shyamji
Apne Premiyo Mein Mhara Bhi Likhalo Naamji

Leave a Comment