
मन्ने तेरी याद सतावे ओ मेरे बालाजी
तेरे बिना रहा ना जावे ओ मेरे बालाजी।।
एक दिन यो साल बराबर
मन्ने तेरी सौ ओ मेरे बालाजी।।
मन्ने तेरे याद सतवे ओ मेरे बालाजी
तेरे बिना रहा ना जावे।।
तेरे बिना मन में रहे उदासी
देख दे मेरी अंखिया रहे उदासी
देख दे तेरा रूप ओ मेरे बालाजी।।
मन्ने तेरे याद सतवे ओ मेरे बालाजी
तेरे बिना रहा ना जावे।।
तेरी भक्ति मेरा जीवन
तेरी सेवा मेरा जीवन।।
तेरे बिन मैं रह नहीं सकता
जान मेरी से तू ओ मेरे बालाजी।।
तेरे बिन मैं रह नहीं सकता
जान मेरी से तू ओ मेरे बालाजी।।
मन की पीड़ा बत्ती जाति
नींद कमल सिंह रात में ना आती।।
तू भी न्यारा मैं भी न्यारा
दर्शन तेरा करता राहु ओ मेरे बालाजी।।
तू भी न्यारा मैं भी न्यारा
कर्ता राहु तेरा गुन गान ओ मेरे बालाजी।।
Manne Teri Yaad Satave O Mere Balaji
Tere Bina Raha Naa Jaave O Mere Balaji
Ek Ek Din Yo Saal Barabar
Manne Teri Sau O Mere Balaji
Manne Tere Yaad Satave O Mere Balaji
Tere Bina Raha Naa Jaave
Tere Bina Man Mein Rahe Udasi
Dekhan De Meri Ankhiya Rahe Udasi
Dekhan De Tera Roop O Mere Balaji
Manne Tere Yaad Satave O Mere Balaji
Tere Bina Raha Naa Jaave
Teri Bhakti Mera Jeevan
Teri Seva Mera Jeevan
Tere Bin Main Rah Nahi Sakta
Jaan Meri Se Tu O Mere Balaji
Man Ki Peeda Badti Jaati
Neend Kamal Singh Raat Mein Naa Aati
Tu Bhi Nyara Main Bhi Nyara
Darshan Tera Karta Rahu O Mere Balaji
Tu Bhi Nyara Main Bhi Nyara
Karta Rahu Tera Gun Gaan O Mere Balaji
इन हनुमान भजन को देखे –
- जय बोलो हनुमान की पवन पुत्र भगवान की
- ज्वाला पूरी में भवन बनाया आओ मेरी ही नगरियां ओह बाला
- मेहंदीपुर में तो देखे अजब नज़ारे
- बजरंगी सारे बिगडे काम बना देंगे
- हो बाबा लगी भवन में भीड़ बालाजी संकट काटो ना
- मन्ने तेरी याद सतावे ओ मेरे बालाजी
- हनुमत डटे रहो आसन पर जब तक कथा राम की होय
- हे राम भक्त आ जाओ मेरे सोये भाग जगाओ मेरे बालाजी
- वो पवनसुत हनुमान सखी ना रोवे ज्योत पे आवेगे
- मरघट वाले बाबा जी तेरा दर्शन करके जाऊंगी