मंदरिये में आके थारे संवारा जाने को मन को न करे

मंदरिये में आके थारे संवारा जाने को मन को न करे,
देवरइये में आके थारे संवारा जाने को मन को न करे।।

देशी घी को खानो बाबा धनो म्हाने भावे है,
खाने में बाबा म्हणे स्वाद घणो आवे है,
पेट भर जावे महारा संवारा पर मन म्हारो को न भरे,
मंदरिये में आके थारे संवारा जाने को मन को न करे।।

ग्यारस ने बाबा थारी हाजरी बचावा हां,
सुभम रूपम के सागे भजन सुनावा हां,
जागा मैं तो सारी सारी रात पर सोने को मन क्यों न करे,
मंदरिये में आके थारे संवारा जाने को मन को न करे।।

Mandariye Mein Aake Thare Sanvara Jane Ko Man Kona Kare
Devariye Mein Aake Thare Sanvara Jane Ko Man Kona Kare

Deshi Ghee Ko Khano Baba Dhano Mhane Bhave Hai
Khane Mein Baba Mhane Swad Ghano Aave Hai

Pet Bhar Jave Mahara Sanvara Par Man Mharo Kona Bhare
Mandariye Mein Aake Thare Sanvara Jane Ko Man Kona Kare

Gyaras Ne Baba Tharee Hajaree Bachava
Han Subham Roopam Ke Sage Bhajan Sunava Han

Jaga Main To Saree Saree Rat Par Sone Ko Man Kyon Na Kare
Mandariye Mein Ake Thare Sanvara Jane Ko Man Ko Na Kare

Leave a Comment