आसरो म्हाने थारो है

आसरो म्हाने थारो है,
थारे भरोसा बैठा बाबा कोई न माहरो है,
आसरो म्हाने थारो है ।।

नैया मेरी अटक गई है,
थोड़ी थोड़ी चटक गई है,
मझधारा में अटक गई है,
दारामदार संवारा इब तो,ता पर सारो है,
आसरो म्हाने थारो है।।

हाथ पकड़ ले दुब न जाऊ,
रो रो ठाणे आज भुलाऊ,
मेरे मन की पीड़ सुनाऊ,
के ना सुनो तो डूब ही जाऊ,
आसरो म्हाने थारो है।।

हरष संवारा लाज बचा ले,
चरना माहि आज बचा ले,
टाबरियां ने गले लगा ले,
सेठ संवारा हाथ थाम ले,
तेरो सहरो है,
आसरो म्हाने थारो है ।।

Asro Mhane Tharo Hai
Thare Bharose Baitha Baba
Koi Naa Mharo Hai

#Singer – Vikas Bagidi

Asro Mhane Tharo Hai
Thare Bharose Baitha Baba
Koi Naa Mharo Hai

Naiya Meri Aatak Gayi Hai
Thodi Thodi Chatak Gayi Hai
Majhdhara Mein Bhatak Gayi Hai

Daram Daar Sanwara Eb To
Asro Mhane Tharo Hai

Hath Pakdle Doob Naa Jau
Ro Ro Thane Aaj Bulau

Mere Man Ki Peer Sunao
Fir Naa Suno Doob Hi Jaasu
Asro Mhane Tharo Hai

Harsh Sanwara Laaj Bachale
Charna Maahi Aaj Bithale

Tabariya Ne Gale Lagade
Seth Sanwara Hath Thamle
Tero Saharo Hai
Asro Mhane Tharo Hai

Asro Mhane Tharo Hai
Thare Bharose Baitha Baba
Koi Naa Mharo Hai

Asro Mhane Tharo Hai
Asro Mhane Tharo Hai

Leave a Comment