बाबा तेरे फोटो ने मेरे इसी चढ़ा दी घोर

बाबा तेरे फोटो ने मेरे इसी चढ़ा दी घोर

Baba Tere Photo Ne Mere Isi Chada Di Ghor Lyrics Hindi

बाबा तेरे फोटो ने मेरे इसी चढ़ा दी घोर,
तन्नै मैं ढूंढता फिरूंं तन्नै मैं ढूंढता फिरूंं।।

मैं मेहंदीपुर में आया,
मने सोची बाबा मिल गया,
बाबा का दर्शन करके,
मुरझाया मन भी खिल गया,
बाबा तेरी माला ने,
मेरा मन का पकड़ा चोर,
तन्नै मैं ढूंढता फिरूंं,
तन्नै मैं ढूंढता फिरूंं।।

मैं तीन पहाड़ पे आया,
ओ पंचमुखी का मारया,
तेरे बाल रूप ने बाबा,
मेरा जीवन बदल दिया सारा,
बाबा तेरी ज्योति ने,
मेरा इसा जमाया तौर,
तन्नै मैं ढूंढता फिरूंं,
तन्नै मैं ढूंढता फिरूंं।।

लाई समाधी की फेरी,
ॐ हनुमत जप के,
मेरी धीर बंधा बाला जी,
नैना तं आंसू टपके,
बाबा तेरी भगती ने,
कर दिया घना कठोर,
तन्नै मैं ढूंढता फिरूंं,
तन्नै मैं ढूंढता फिरूंं।।

तन्नै कौशिक पूजे जा से,
दया करिये घाटे आले,
अशोक भगत के बाबा,
तने सारे संकट टाले,
बाबा तेरी शक्ति ने,
मेरी ला राखी स लोर,
तन्नै मैं ढूंढता फिरूंं,
तन्नै मैं ढूंढता फिरूंं।।

बाबा तेरे फोटो ने मेरे इसी चढ़ा दी घोर,
तन्नै मैं ढूंढता फिरूंं तन्नै मैं ढूंढता फिरूंं।।

गायक – नरेंद्र जी कौशिक

हनुमान भजन लिरिक्स | हनुमान चालीसा। हनुमान आरती। हनुमान बजरंग बाण

Baba Teri Photo Ne Mere Aesi Chadha Dee Ghor
Tane Main Dhundhta Phiru

Singer – Narendra Kaushik Bhajan

Main Mehandipur Mein Aya
Mane Sochi Baba Mil Gaya

Baba Ka Darshan Karake
Murajhaya Man Bhi Khil Gaya

Baba Teri Mala Ne
Mera Man Ka Pakada Chhor
Tane Main Dhundhta Phiru

Main Teen Pahad Pe Aaya
O Panch Mukhi Ka Maraya

Tere Baal Roop Ne Baba
Mera Jeevan Badaliya Sara

Teri Jyoti Ne Mera Aesa Jamaya Dor
Tane Main Dhundhta Phiru

Layi Seh Mati Ki Pheri Se
Hanumat Hanumat Jap Ke

Mere Dhir Aur Bala Ji
Naina Se Ansoo Tapake

Baba Teri Bhagati Ne
Kar Din Ghana Kathor
Tane Main Dhundhta Phiru

Tane Kaushik Pooje Ga Se Dayalu Bhav Vale
Ashok Bhagat Ke Baba Tane Sabhi Sankat Kale
Baba Teri Shakti Ne Mera Ka Rakha Se Lor
Tane Main Dhundhta Phiru

Leave a Comment