हर ग्यारस ने यो खाटू बुलावे

हर ग्यारस ने यो खाटू बुलावे

Har Gyaras Ne Yo Khatu Bulave

हर ग्यारस ने यो खाटू बुलावे,
म्हारो बाबो म्हाने लाड़ लड़ावे,
मायड़ और बाबुल की जईया,
हर ग्यारस ने यों खाटू बुलावे,
म्हारो बाबो म्हाने लाड़ लड़ावे।।

पग धरता ही खाटू में,
अइयाँ लागे है घर माहि आया,
नैना सु अमृत बरसे,

पग धरता ही खाटू में,
अइयाँ लागे है घर माहि आया,
नैना सु अमृत बरसे,
जद नैना सू नैन मिलाया,
म्हारो बाबो लखदातार,
म्हापे खूब लुटावे प्यार,
जईया बछड़ा ने चाटे है गईया,
हर ग्यारस ने यों खाटू बुलावे,
म्हारो बाबो म्हाने लाड़ लड़ावे।।

मायड़ की जइयाँ बाबो,
म्हाने गोद्या की माही बैठावे,
बाबुल की जइयाँ म्हारे,

मायड़ की जइयाँ बाबो,
म्हाने गोद्या की माही बैठावे,
बाबुल की जइयाँ म्हारे,
सर पर यो हाथ फिरावे,
लेवे कालज़े लगाए,
अपने हिवड़े से लिपटाए,
घाले बाथी फैलाकर के बईया,
हर ग्यारस ने यों खाटू बुलावे,
म्हारो बाबो म्हाने लाड़ लड़ावे।।

कदे छप्पन भोग जिमावे,
कदे रोट बाजरी खिलावे,
दो दिन तक सागे सागे,
सारी खाटू नगरिया घुमावे,
यूँ ही करतो रिजे याद
सारे भक्ता की फरियाद,

थारो श्याम पड़े थारे पईया,
थारो श्याम पड़े थारे पईया,
हर ग्यारस ने यों खाटू बुलावे,
म्हारो बाबो म्हाने लाड़ लड़ावे।।

हर ग्यारस ने यों खाटू बुलावे,
म्हारो बाबो म्हाने लाड़ लड़ावे।।

हर ग्यारस ने यो खाटू बुलावे,
म्हारो बाबो म्हाने लाड़ लड़ावे,
मायड़ और बाबुल की जईया,
हर ग्यारस ने यों खाटू बुलावे,
म्हारो बाबो म्हाने लाड़ लड़ावे।।

Har Gyaras Ne Yo Khatu Bulave

Har Gyaras Ne Yo Khatu Bulave
Mhare Babo Mhane Laad Ladave
Mayani Babul Keejaiya

Singer – Shyam Agarwal

Har Gyaras Ne Yo Khatu Bulave
Mhare Babo Mhane Laad Ladave
Mayani Babul Keejaiya

Pag Dharta Hi Khatu Mein
Aaiyan Laage Mohe Ghar Aaya
Main Aansu Amrat Barse
Jad Naina Su Main Milvaya

Mharo Babo Lakh Datar
Mhape Khoob Lutave Pyar
Jaiya Bachda Ne Chate Hai Gaiya

Har Gyaras Ne Yo Khatu Bulave
Mhare Babo Mhane Laad Ladave
Mayani Babul Keejaiya

Maayad Ki Jaiyaan Babo
Mhane Godyan Ki Mahi Baitha
Babul Ki Jaiyaan Mhare
Sar Pe Yo Hath Firave

Leve Kaalje Lagaye
Apne Hiwade Se Liptaye

Ghaale Bathi Fela
Kar Ke Baiyan

Har Gyaras Ne Yo Khatu Bulave
Mhare Babo Mhane Laad Ladave
Mayani Babul Keejaiya

Kade Chhapan Bhoj Jimave
Kade Roti Bajare Ki Khilawe
Do Din Tak Saage Saage
Saari Khatu Nagariya Ghumve

Yuhi Karto Re Ji Yaad
Saare Bhakta Ki Fariyaad

Thaare Shyam Pade Thare Paiyan

Har Gyaras Ne Yo Khatu Bulave
Mhare Babo Mhane Laad Ladave
Mayani Babul Keejaiya

Leave a Comment