कुन तो लाया तुम्बडा ने कन तो नगर बेल

कुन तो लाया तुम्बडा ने कन तो नगर बेल

Kun To Laya Tumbda Ne Kun To Nagar Bel

संत समागम हरी कथा
और तुलसी दुर्लभ होये
सूत धारा और लक्ष्मी
पापी के भी होये

कुन तो लाया तुम्बडा
ने कन तो नगर बेल
कुन तो लाया सॅंटो रे अमर बेल
शिवजी लाया तुम्बडा
पर्वाता नगर बेल
और गोरखजी लाया सॅंटो रे अमर बेल हे हा हा

कुन तो लाया तुम्बडा,
कुन तो नागर बेल,
कुन तो लाया रे संतो री अमर बेल,
कुन तो लाया रे संतो री अमर बेल।।

अरे शिवजी तो लाया तुम्बडा,
पार्वता नागर बेल,
गोरख जी लाया रे संतो री अमर बेल,
कुन तो लाया तुम्बडा,
कुन तो नागर बेल।।

किन ने दोला तुम्बडा,
किन ने नागर बेल,
किन ने दोला रे संतों री अमर बेल,
कुन तो लाया तुम्बडा,
कुन तो नागर बेल।।

शिवजी ने दोला तुम्बडा,
पार्वता ने नागर बेल,
गोरखजी ने दोला संतो री अमर बेल,
कुन तो लाया तुम्बडा,
कुन तो नागर बेल।।

अरे कटे बवाडु तुम्बडा,
कटे रे नागर बेल,
कटोडे बवाडु संतो री अमर बेल,
कुन तो लाया तुम्बडा,
कुन तो नागर बेल।।

अरे बागे बवाडु तुम्बडा,
बगीचा मे नागर बेल,
भजना मे बावु संतो री अमर बेल,
कुन तो लाया तुम्बडा,
कुन तो नागर बेल।।

अरे किन ती सीचु तुम्बडा,
भई किन ती नागर बेल,
किन ती सीचु रे संतो री अमर बेल,
कुन तो लाया तुम्बडा,
कुन तो नागर बेल।।

अरे घी सु सीचु तुम्बडा,
दूदा सु नागर बेल,
शब्दों ती सीचावु संतो री अमर बेल,
कुन तो लाया तुम्बडा,
कुन तो नागर बेल।।

अरे सुखन लागा तुम्बडा,
कलमीजे नागर बेल,
उपन तो काडे संतो री अमर बेल,
कुन तो लाया तुम्बडा,
कुन तो नागर बेल।।

अरे राजा भरतरी विनती,
सुनो सब चीत लाय,
अमर वेजो रे संतो री अमर बेल,
कुन तो लाया तुम्बडा,
कुन तो नागर बेल।।

कुन तो लाया तुम्बडा,
कुन तो नागर बेल,
कुन तो लाया रे संतो री अमर बेल,
कुन तो लाया रे संतो री अमर बेल।।

Kun To Laya Tumbda Ne Kun To Nagar Bel

Sant Samagam Hari Katha
Aur Tulsi Durlabh Hoye
Sut Dhara Aur Lakshmi
Paapi Ke Bhi Hoye

Kun To Laya Tumbda
Ne Kun To Nagar Bel
Kun To Laya Santo Re Amar Bel
Shivji Laya Tumbda
Parvata Nagar Bel
Aur Gorakhji Laya Santo Re Amar Bel He Ha Ha

Singer – Sunita Swami

Kin Ne Deva Tumbada
Kin Ne Nagar Bel

Kin Ne Deva Re Santo Re Amar Bel
Shivji Ne Deva Tumbada
Parvata Nagar Bel

Gorakhji Ne Deva Re Santo Re
Amar Bel He Ha Ha

Kathe Buadu Tumbada
Kathode Nagar Bel Bhai Bhai

Kathe Buadu Tumbada
Kathode Nagar
Katho Re Buadu Santo Re Amar Bel

Baga Buadu Tumbada
Bageecha Nagar Bel
Bhajana Mein Buadu Santo Re
Amar Bel He Ha Ha

Kin Te Seechu Tumbada
Kin Te Nagar Bel Bhai Bhai

Kin Te Seechu Tumbada
Kin Te Nagar Bel
Kin Te Seechu Re Santo Re Amar Bel
Ghee Su Seechu Tumbada
Budda Su Nagar Bel Bhai Bhai

Ghee Su Seechu Tumbada
Budda Su Nagar Bel
Sabada Te Seechu Re Santo Re
Amar Bel He Ha Ha

Sookhan Laaga Tumbada
Kumbhali Jaaye Nagar Bel Bhai Bahi

Sookhan Laaga Tumbada
Kumbhali Jaaye Nagar Bel
Upal To Mele Re Santo Re Amar Bel

Raja Bharatri Re Vinti Suno Sabha Chit Laaye
Amar To Hoi Gayo Re Santo Re Amar Bel He Ha Ha

Leave a Comment