लीलो श्याम जी को भाया माहने प्यारो लागे

लीलो श्याम जी को भाया माहने प्यारो लागे
भगता पर भीड़ पड़े यो झट से भागे।।

पवन वेग की चाल चले ये भक्त के मन भावे,
बन के सवाली श्यान धनि की दोड़ो दोड़ो आवे,
यो तो सांवरिया के हर दम रेवे आगे आगे,
भगता पर भीड़ पड़े यो झट से भागे।।

बाँध घुंगरा छम छम नाचे भक्ता संग नचावे,
सेवक है बाबा को मो को श्याम की मनिया भावे,
अर्जी भगता के सुन बाबो आवे सागे,
भगता पर भीड़ पड़े यो झट से भागे।।

जद जद टाबर अर्ज गुजारे बेगो बेगो आजे,
अंजलि के संग सब भगता का अटका काम बना जे,
दर्शन सांवरिया का करके सोया भाग जागे,
भगता पर भीड़ पड़े यो झट से भागे।।

Leelo Shyamji Ko Ghodo Shyamji Ko
Bhaya Mane Pyaro Lage
Bhakta Par Bheed Pade Yo Jhat Bhage

Pawan Veg Ki Chaal Chale Ye
Bhakta Ke Man Bhave
Banke Savali Shyam Dhnai Ka
Daude Daude Aave

Yoto Sanwariya Ke Har Dam Rahve Aage Aage
Bhakta Par Bheed Pade Yo Jhat Bhage

Bhand Ghughara Chham Chham Nache
Bhakto Sang Nachave
Sevak Hai Baba Ko Moto
Shyam Ke Maniya Bhave

Arji Bhakta Ki Sun Aage Saage
Bhakta Par Bheed Pade Yo Jhat Bhage

Jad Jad Tabar Araj Gujare
Vego Vego Aave
Anjali Ke Sang Sabka Atka Kaam Banave
Darshan Sanwariya Ka Karke Soya BHagya Jaage
Bhakta Par Bheed Pade Yo Jhat Bhage

Leelo Shyamji Ko Ghodo Shyamji Ko
Bhaya Mane Pyaro Lage
Bhakta Par Bheed Pade Yo Jhat Bhage

Leave a Comment