गौरा तेरे प्यार में पागल हो गया डमरू वाला रे

मत ना गेरे भोले मुझे जादू कला रे
गौरा तेरे प्यार में पागल हो गया डमरू वाला रे
गौरा तेरे प्रेम में पागल हो गया डमरू वाला रे

तू जोगी मैं रानी सु
तेरा मेल ना मेरे संग में

मन्ने ना फेरा ऊंचा नीच कर
रंग मैं तेरे रंग में

तन्ने ना लगेगा तेरा किस ते पाला रे
गौरा तेरे प्यार में पागल हो गया डमरू
गौरा तेरे प्रेम में पागल हो गया डमरू

राहे नशे रात दीना की करम फोड लू अपने रे
छुटू भंग तेरी गेलया
मैं देखता हूं जन्म जन्म के सपने

तू ना रहे राम हुआ है धंग निराला रे
गौरा तेरे प्यार में पागल हो गया डमरू
गौरा तेरे प्रेम में पागल हो गया डमरू

करे प्रेम की बात भोले तन्ने शर्म ना आई
मैने छोडी दुनिया दारी कर मेरी सुनवई रे

मोहन शर्मा भोला हो गया मतवाला रे
गौरा तेरे प्यार में पागल हो गया डमरू

Mat Na Gere Bhole Mujhpe Jadu Kala Re
Gaura Tere Pyar Mein Pagal Ho Gaya Damru Wala Re
Gaura Tere Prem Mein Pagal Ho Gaya Damru Wala Re

Tu Jogi Main Rani Su
Tera Mel Na Mere Sang Mein

Manne Na Fera Unch Neech Kar
Rang Main Tere Rang Mein

Tanne Na Lagega Tera Kis Te Pala Re
Gaura Tere Pyar Mein Pagal Ho Gaya Damru
Gaura Tere Prem Mein Pagal Ho Gaya Damru

Rahave Nashe Raat Dina Ki Karam Fod Lu Apne Re
Chhutu Bhang Teri Gailaya
Main Dekhu Janam Janam Ke Sapne

Tu Na Rahe Rama Hua Hai Dhang Nirala Re
Gaura Tere Pyar Mein Pagal Ho Gaya Damru
Gaura Tere Prem Mein Pagal Ho Gaya Damru

Kare Prem Ki Baat Bhole Tanne Sharam Na Aayi
Maine Chhodi Duniya Daari Kar Meri Sunvai Re

Mohan Sharma Bhola Ho Gaya Matwala Re
Gaura Tere Pyar Mein Pagal Ho Gaya Damru

Leave a Comment