थाने मन में बसालू साँवरिया नैना में छुपालूंगी

थाने मन में बसालू साँवरिया नैना में छुपालूंगी

Thane Apna Banalu Sanwariya Naina Mein Chhupalungi

थाने अपना बनालू साँवरिया नैना में छुपालूंगी
थाने मन में बसालू थाने अपना बनालू
साँवरिया नैना में छुपालूंगी

तरो धाम खाटू प्यारो लगे जी
पहने शृंगार निरालो जी
साँवरिया नैना में छुपालूंगी

थाने हारे का सहारा बाबा मनु जी
लीले पर सवार आजो म्हारनी हार नू जीटा जो
साँवरिया नैना में छुपालूंगी

तारे ग्यारस पूनम खाटू आवे जी
हर ग्यारस पूनम खाटू आवे जी
तारे चरना सर झुकलू राजू जीवन संभालू
साँवरिया नैना में छुपालूंगी

थाने मान में बसलू थाने अपना बनलू
साँवरिया नैना में छुपालूंगी

Thane Apna Banalu Sanwariya Naina Mein Chhupalungi

Thane Man Mein Basalu Thane Apna Banalu
Sanwariya Naina Mein Chhupalungi

Tharo Dhaam Khatu Pyaro Lage Jee
Pahne Shringaar Niralo Jee
Sanwariya Naina Mein Chhupalungi

Thane Haare Ka Sahara Baba Manu Jee
Leele Par Savar Aajo Mharni Haar Nu Jeeta Jo
Sanwariya Naina Mein Chhupalungi

Thare Gyaras Poonam Khatu Aave Jee
Har Gyaras Poonam Khatu Aave Jee
Thare Charna Sar Jhukalu Raju Jeevan Sambhalu
Sanwariya Naina Mein Chhupalungi

Thane Man Mein Basalu Thane Apna Banalu
Sanwariya Naina Mein Chhupalungi

Leave a Comment