थारा रे दरबार चाकरा मैं बन जावा जी

थारा रे दरबार चाकरा मैं बन जावा जी

Thara Re Darbar Chaakra Main Ban Jaava Ji

थारा रे दरबार चाकरा मैं बन जावा जी
थारा रे दरबार चाकरा मैं बन जावा जी
थे देवन हार हो थे दानी हो बाबा
उम्मीदा तसू घनी

थे सेठ हो म्हाका मैं सेवा दर हा
थारी दर पर आअए दुखड़ा भूल जावा जी
मैं नित उठ दर्शन पावा जी
थारा रे दरबार चाकरा मैं बन जावा जी

थे रूह ने जानो कल्याण कर जानो
थारा पर्चा घाना
थे जात ना मानो थे भेद ना जानो
गावा गुण तारा

हो थे हो पालनहार तरी हज़ारी बाजवा जी
थे हो पालनहार
मैं नित उठ दर्शन पावा जी
थारा रे दरबार चाकरा मैं बन जावा जी

कोई उरबना आवे कोई लूट लूट ने आवे
अर्जा लगवान ने

कोई निर्धानिया आवे कोई निर्बलिया आवे
मेहर तरी पवन ने

मुन्ना शैलजा तरी अर्जी लगवाजी
मैं नित उठ दर्शन पावा जी
थारा रे दरबार चाकरा मैं बन जावा जी

Watch Thara Re Darbar Chaakra Main Ban Jaava Ji Video

Thara Re Darbar Chaakra Main Ban Jaava Ji

Thara Re Darbar Chaakra Main Ban Jaava Ji
The Devan Haar Ho The Daani Ho Baba
Ummida Thasu Ghani

The Seth Ho Mhaka Main Seva Dar Ha
Thari Dar Par Aaaye Dukhda Bhool Java Ji
Main Nit Uth Darshan Pava Ji
Thara Re Darbar Chaakra Main Ban Jaava Ji

The Rooh Ne Jaano Kalyan Kar Jaano
Thara Parcha Ghana
The Jaat Naa Mano The Bhed Naa Jaano
Gava Gun Thara

Ho The Ho Palanhaar Thari Hazari Bajava Ji
The Ho Palanhaar
Main Nit Uth Darshan Pava Ji
Thara Re Darbar Chaakra Main Ban Jaava Ji

Koi Urbana Aave Koi Lut Lut Ne Aave
Arja Lagavan Ne

Koi Nirdhaniya Aave Koi Nirbaliya Aave
Mehar Thari Pavan Ne

Munna Shailja Thari Arji Lagavaji
Main Nit Uth Darshan Pava Ji
Thara Re Darbar Chaakra Main Ban Jaava Ji

Leave a Comment