थारी कृपा से बाबा दरबार थारे आऊं

थारी कृपा से बाबा, दरबार थारे आऊं,
थारी कृपा से बाबा, दरबार थारे आऊं,
जीवूँ मैं जब तक साँवरा,
जीवूँ मैं जब तक साँवरा,
गुणगान थारां गावूं, थारी हो थारी हो
थारी कृपा से बाबा, दरबार थारे आऊं,
थारी कृपा से बाबा, दरबार थारे आऊं।।

फागण की मस्ती बाबा, बोलो कठे से ल्याऊँ,
होली और दिवाली, थारे दर पर ही मनाऊँ,
गर थे जो ना बुलाया, थे जो ना बुलाया,
बोलो कठे मैं जाऊँ, थारी हो थारी हो
थारी कृपा से बाबा, दरबार थारे आऊं,
थारी कृपा से बाबा, दरबार थारे आऊं,
इत्तर सी बारिशों में, फूलों री बरसा भारी,
भगता के सागे होली, खेले श्याम बिहारी,
भगता के सागे होली, खेले श्याम बिहारी,
ऐसी कृपा हो जाए, ऐसी कृपा हो जाए,
मैं उनमें रंग जाऊँ,थारी हो थारी हो
थारी कृपा से बाबा, दरबार थारे आऊं,
थारी कृपा से बाबा, दरबार थारे आऊं।।

खाटू नगर के माही, म्हारो साँवरो बिराजे,
तोरण द्वार यो प्यारो, स्वर्ग से सुन्दर लागे,
तोरण द्वार यो प्यारो, स्वर्ग से सुन्दर लागे,
रींगस से आता पैदल,थारी हो थारी हो
थारी कृपा से बाबा, दरबार थारे आऊं,
थारी कृपा से बाबा, दरबार थारे आऊं।।

तन रवे म्हारे बस में, मनड़ो ना म्हारे बस में,
कद आवेगो बुलावो, रस जावे कशमकश में,
कद आवेगो बुलावो, रस जावे कशमकश में,
पंकज री विनती बाबा, पंकज री विनती बाबा,
खाटू में बस ज्याऊं, थारी हो थारी हो
थारी कृपा से बाबा, दरबार थारे आऊं,
थारी कृपा से बाबा, दरबार थारे आऊं,
जीवूँ मैं जब तक साँवरा,
जीवूँ मैं जब तक साँवरा,
गुणगान थारां गावूं, थारी हो थारी हो
थारी कृपा से बाबा, दरबार थारे आऊं,
थारी कृपा से बाबा, दरबार थारे आऊं।।

Thari Kripa Se Baba
Darbar Thaare Aaun

Jeeu Main Jabtak Sanwara
Gungaan Thara Gaau

Fagan Ki Masti Baba
Bolo Kathe Se Le Aau
Holi Aur Deewali Thare Dar Pe Hi Manu
Tejo Na Bulaya Bolo Kathe Main Jaau

Thari Kripa Se Baba
Darbar Thaare Aaun

Itra See Barisho Mein
Pholo Re Varsha Bhaari

Bhakta Ke Sage Holi
Khele Shyam Bihari

Aesi Kripa Ho Jaye
Main Unme Rang Jau

Thari Kripa Se Baba
Darbar Thaare Aaun

Khatu Nagar Ki Maahi
Mero Sanwaro Viraje
Toran Dwar Yo Pyaro
Swarg Se Sundar Laage
Ringas Se Aata Paidal
Thane Bhajan Sunao

Thari Kripa Se Baba
Darbar Thaare Aaun

Tan Rehve Mhare Bas Mein
Mando Na Mhare Bas Mein
Kad Aavego Bulave Reh
Jaave Kash Ma Kash Mein
Pankaj Re Vinti Baba
Khatu Mein Reh Jau

Thari Kripa Se Baba
Darbar Thaare Aaun

Jeeu Main Jabtak Sanwara
Gungaan Thara Gaau

Leave a Comment