तू तो सब जाने रै तेरे से क्या छानी रे

तू तो सब जाने रै तेरे से क्या छानी रे

Tu To Sab Jaane Re Tere Se Kya Chhani Re

तू तो सब जाने रै तेरे से क्या छानी रे,
शरण पड़्यो हूँ बाबा देख मेरे कानी रै,
तू तो सब जाने रै तेरे से क्या छानी रे,
शरण पड़्यों हूँ बाबा देख मेरे कानी रै,

मांड के खड्यो हूँ झोली खाली कोन्यां जाऊँ रे,
टाबरा ने जाके कुणसों मुखड़ों दिखाऊं रे,
धीर तो बँधाऊँ जाके दे दे क्यों निशानी रे,
शरण पड़्यों हूँ बाबा देख मेरे कानी रै

दीनानाथ मेरी बात छानी कोनी तेरे से,
आखड़ली चुरा का बाबा जासी कठे मेरे से,
म्हे तो सुणी हाँ साँवरा दोन्यू हाथा से लुटावै रे,
दुनियाँ में बाबा लखदातार तू कहावै रै,
काई में बिगड़यों तेरो क्यों रे बेईमानी रे,
शरण पड़्यों हूँ बाबा देख मेरे कानी रै,
साँवरा रे श्याम सारा सारा दिन सारी रात नहीं गुजरता

दोन्यूं टेम रोज तेरी चाकरी बजा स्यूं रै,
मेरे घरा आवेगा तो ज्योत भी जगा स्यूं रै,
लहरी बोलो साँची झूठी प्रीत के निभाणी रै,
शरण पड़्यों हूँ बाबा देख मेरे कानी रै

तू तो सब जाने रै तेरे से क्या छानी रे,
शरण पड़्यो हूँ बाबा देख मेरे कानी रै,
तू तो सब जाने रै तेरे से क्या छानी रे,
शरण पड़्यों हूँ बाबा देख मेरे कानी रै।

Tu To Sab Jaane Re Tere Se Kya Chhani Re

Tu To Sab Jaane Re
Tere Se Kya Chhani Re

Tu To Sab Jaane Re
Tere Se Kya Chhani Re

Sharan Padyo Hu Baba
Dekh Mere Kaani Re

Vaand Ke Khadeyu Hu Jholi
Khali Ko Nu Jau Re
Tabara Ne Kaun So Mukhda Dikhau Re

Dheer To Bandhau Jaake
Dede Kyu Nishan Re

Sharan Padyo Hu Baba
Dekh Mere Kaani Re

Deena Nath Meri Baat
Chhani Koni Tere Se

Aakhad Lee Churake Baba
Jaase Kate Mere Se

Main To Suni Ho
Dono Hatho Se Lutave Re

Duniya Mein Baba
Lakh Datar Tu Kahave Re

Kayi Main Bigadyo Tero
Kyo Re Mani Re

Sharan Padyo Hu Baba
Dekh Mere Kaani Re

Saawara Re Shyam

Saara Saara Din Saari Raat
Kun Nahi Gujarta Baba

Dono Tem Roj Teri
Chakari Bajashu Re

Mere Ghar Aao Data
Jyot Bhi Jagashu Re

Lehari Bolu Sachi Jhoothi
Preet Ke Nibhayi Re

Sharan Padyo Hu Baba
Dekh Mere Kaani Re

Tu To Sab Jaane Re
Tere Se Kya Chhani Re

Sharan Padyo Hu Baba
Dekh Mere Kaani Re

Leave a Comment