कच्ची कच्ची भांग तोड़ के रगड़ा खूब लगादे रे

कच्ची कच्ची भांग तोड़ के
रगड़ा खूब लगादे रे
मन्ने भांग घोट के पिया दे रे
रहे चौबीश घंटे नशे में
और ना पियाउंगी
मैं अपने पीहर जाउंगी।।

गायक – शीतल राजपूत, बंटी बजरिया

मेरा नशा टूटा जावे से
क्यो गौरा बेहस लगावे से।।

तू उतनी बात बनवे से
बता में मन्ने फसा दे रे
मन्ने भांग घोट के पिया दे रे।।

कच्ची कच्ची भांग तोड़ के
रगड़ा खूब लगादे रे
मन्ने भांग घोट के पिया दे रे।।

तन्ने दो दो गौरा देखे से
ना गणपत छोरा देखे से।।

बस भंग कटोरा देखे से
आज उठाके इन्हे भागाउंगी
आज अपने पीहर जाउंगी।।

रहे चौबीस घंटे नशे में
और ना पियाउंगी मैं अपने पीहर जाउंगी।।

म्हाने घनी सुनान की बाण नहीं
एब ज्यता लावे आन नहीं।।

बंटी शीतल समन
समान के भजन सुना दे रे
मन्ने भांग घोट के पिया दे रे।।

गोरी कटि सूक्त आवे से
नशे पत्ते में ध्यावे से
अजमेर बंजिया भजन बनवे से।।

चावे में भर के गौंगी
आज अपने पीहर जाउंगी।।

रहे चौबीस घंटे नशे में
और तन्ने ना पियाउंगी
मैं अपने पीहर जाउंगी।।

कच्ची कच्ची भांग तोड़ के
रगड़ा खूब लगादे रे
मन्ने भांग घोट के पिया दे रे।।

Kachi Kachi Bhang Tod Ke
Ragda Khoob Lagade Re
Manne Bhang Ghot Ke Piya De Re
Rahe Chaubeesh Ghante Nashe Mein
Aur Naa Piyaungi
Main Apne Peehar Jaungi

#Singer – Sheetal Rajput, Bunty Bajariya

Mera Nasha Tootta Jave Se
Kyo Gaura Behas Lagave Se

Tu Utni Baat Banave Se
Bata Mein Manne Fasa De Re
Manne Bhang Ghot Ke Piya De Re

Kachi Kachi Bhang Tod Ke
Ragda Khoob Lagade Re
Manne Bhang Ghot Ke Piya De Re

Tanne Do Do Gaura Deekhe Se
Naa Ganpat Chhora Deekhe Se

Bus Bhang Katora Deekhe Se
Aaj Uthake Inhe Bhagaungi
Aaj Apne Peehar Jaungi

Rahe Chaubees Ghante Nashe Mein
Aur Naa Piyaungi Main Apne Peehar Jaungi

Mhane Ghani Sunan Ki Baan Nahi
Eb Jyata Laave Aan Nahi

Banty Sheetal Saman
Saman Ke Bhajan Suna De Re
Manne Bhang Ghot Ke Piya De Re

Gori Kati Sookta Aave Se
Nashe Patte Mein Dhyave Se
Ajmer Banjiya Bhajan Banave Se

Chaave Mein Bhar Ke Gaungi
Aaj Apne Peehar Jaungi

Rahe Chaubis Ghante Nashe Mein
Aur Tanne Naa Piyaungi
Main Apne Peehar Jaungi

Kachi Kachi Bhang Tod Ke
Ragda Khoob Lagade Re
Manne Bhang Ghot Ke Piya De Re

Leave a Comment