बाबा ने सुनी म्हारे मन की आज कमी रही न धन की

बाबा ने सुनी म्हारे मन की आज कमी रही न धन की,
बाबा का शुक्र मनावा जी,हम गुण बाबा के गावा जी।।

जो सेठ जगत का मोटा,सब करा म्हारा तोटा,
बाबा का शुक्र मनावा जी,हम गुण बाबा के गावा जी।।

बाबा ने कर दी मौज माहरी नोटों से भरी रहे कोज महारी,
ना देर करि इक छन की अब जानो मेरे मन की,
बाबा का शुक्र मनावा जी,हम गुण बाबा के गावा जी।।

म्हारे घर में तोटा था भारा मैं हांडू था मारया मारया,
मैंने सोदी न थी तन की बाबा खूब सुनी निर्धन की,
बाबा का शुक्र मनावा जी,हम गुण बाबा के गावा जी।।

इक पोता पोती दी प्यारी खेले दे दे के दिल तारी,
खिल गई बगइयाँ माहरे मन की बड़ी शोभा घर आँगन की,
बाबा का शुक्र मनावा जी,हम गुण बाबा के गावा जी।।

एहसान किया मुझपे वारि जाओ भीम सैन वारि वारि,
चढ़ी मस्ती तेरे भजन की सुनते हो तुम जन जन की,
बाबा का शुक्र मनावा जी,हम गुण बाबा के गावा जी।।

Baba Ne Suni Mere Man Ki
Aaj Kami Rahi Naa Dhan Ki
Baba Ka Shukar Manava Jee
Hum Gun Baba Ke Gavaji

Jo Seth Jagat Ka Mota
Sab Door Kareya Tota
Baba Ka Shukar Manava Jee
Hum Gun Baba Ke Gavaji

Baba Ne Kardi Mauj Mhari
Noto Se Bhari Rahe Kauj Mhari
Naa Der Kari Ek Kshan Ki
Tum Jaane The Man Ki

Baba Ka Shukar Manava Jee
Hum Gun Baba Ke Gavaji

Mhare Ghar Mein Tota Tha Bharaya
Main Handu Tha Mara Mara

Manne Sodhi Naa Thi Tan Ki
Baba Khoob Suni Nirdhan Ki

Baba Ka Shukar Manava Jee
Hum Gun Baba Ke Gavaji

Ek Pota Poti Dee Pyari
Khelenge De Kilkari
Khil Gayi Bagiya Mhari Man Ki
Badi Shobha Ghar Aagan Ki

Baba Ka Shukar Manava Jee
Hum Gun Baba Ke Gavaji

Ahsaan Kiya Mujhpe Bhari
Jau Bheem Sen Vaari Vaari

Chadi Masti Tere Bhajan Ki
Sunte Ho Tum Jan Jan Ki

Baba Ka Shukar Manava Jee
Hum Gun Baba Ke Gavaji

Leave a Comment