मैं तो ओढली चुनरियाँ थारे नाम री

मैं तो ओढली चुनरियाँ थारे नाम री,
थारे नाम री थारे नाम री,
मैं तो ओढली चुनरियाँ थारे नाम री।।

श्याम नाम की ओढ़ चुनरियाँ नाचू मनड़ो खोल,
जीवन सुधर गयो म्हारो मिले मने सांवरियो अनमोल,
मैं तो ओढली चुनरियाँ थारे नाम री।।

भाव भरी अरदास सांवरियो करले ने स्वीकार,
सब अवगुण हर लेना करू श्याम जो उपकार,
मैं तो ओढली चुनरियाँ थारे नाम री।।

अब माहने कोई डर को न फ़िक्र साकडे आवे,
श्याम श्याम नित रोज रटु श्याम नाम मन भावे,
मैं तो ओढली चुनरियाँ थारे नाम री।।

अमृत ओहदी श्याम चुनरियाँ श्याम को प्रेमी बन गयो,
केमिता गुणगावे रे बाबा भगति रो रंग चढ़ गयो,
मैं तो ओढली चुनरियाँ थारे नाम री।।

Khatu Wale Shyam Baba Tu Hai Lakhdatar
Main To Odh Li Chunariya Thare Naam Re
Sanwariya Thare Naam Re

Shyam Naam Ki Odh Chunariya Nachu Mando Khol
Jeevan Sudhar Gayo Mhare Milo Sanwariyo Anmol

Main To Odh Li Chunariya Thare Naam Re
Sanwariya Thare Naam Re
Khatu Wale Shyam Baba Tu Hai Lakhdatar

Bhav Bhari Ardas Sanwariyo Karleni Sweekar
Sab Avgun Harlena Aeso Karo Shyam Upkar Main To
Main To Odh Li Chunariya Thare Naam Re

Ab Mhane Dar Koi Koni Naa Fikar Sankade Aave
Shyam Shyam Nit Roj Ratu Shyam Naam Man Bhaave
Main To Odh Li Chunariya Thare Naam Re
Khatu Wale Shyam Baba Tu Hai Lakhdatar

Amrat Odhi Shyam Chunariya Shyam Ko Premi Bangayo
Kemito Gun Gaave baba Bhakti Ro Rang Chadgayo

Main To Odh Li Chunariya Thare Naam Re
Khatu Wale Shyam Baba Tu Hai Lakhdatar
Main To Odh Li Chunariya Thare Naam Re

Leave a Comment