कजलियो बनालुयू श्याम म्हारे नैना में रामालू

कजलियो बनालुयू श्याम म्हारे नैना में रामालू

Kajaliyo Banalyun Shyam Mhare Naina Mein Ramalu

कजलियो बनालुयू श्याम

थाने देख देख के बाबा
मन म्हारो हरशयो जी
चाँद सी सूरत तरी बाबा
कीटे वारी जाो जी
तारे दरश नू मंडो तरसे
अब तो दरश दिखाओ जी
जान से भर नयन में बस गये
नींद की आख़िर आवेली

थाने कजलियो बनालुयू
म्हारे नैना में रामालू
श्याम पालका में बंद कर रखा जी

शीश पे तारे मुकुट विराजे
कान में कुंडल साजे जी

नैन नान्सीले श्याम धनी के
वंडो सो यो लागे जी

गाल तारे फूला रे माला
सिर पर कालगी साजे जी

टन तारे केसरिया वागो
मुखड़ो चाँद सो लागे जी

तसू नों राई वारी तरी नज़र उतारू श्याम
श्याम पर्दे में बंद कर रखो जी

थाने कजलियो बनालुयू
म्हारे नैना में रामालू
श्याम पालका में बंद कर रखा जी

सोने के सींहाशण बैठो
श्याम धनी मुस्कवे जी
मोर च्छड़ी ले हाथो माही
लगे म्हाने प्यारो जी

बैठयो है दरबार लगाके
दुखड़ो डोर भगाओ जी
तारे मोर च्छड़ी को जादू
एब तो श्याम दिखौ जी

मेरी नैया मझधार
विकी कते पालन हार
बन के मांझी थे पार लगाओ जी

थाने कजलियो बनालुयू
म्हारे नैना में रामालू
श्याम पालका में बंद कर रखा जी

Kajaliyo Banalyun Shyam

Thane Dekh Dekh Ke Baba
Man Mharo Harshayo Jee
Chand See Surat Thari Baba
Keete Vari Jaau Jee
Thare Darash Nu Mando Tarse
Ab To Darash Dikhao Jee
Jan Se Bhar Nayan Mein Bus Gaye
Neend Ki Akhir Aaveli

Thane Kajaliyo Banalyun
Mhare Naina Mein Ramalu
Shyam Palka Mein Band Kar Rakha Jee

Sheesh Pe Thaare Mukut Viraje
Kaan Mein Kundal Saaje Jee

Nain Nanseele Shyam Dhani Ke
Vando So Yo Laage Jee

Gal Thare phoola Re Mala
Sir Par Kalgi Saaje Jee

Tan Thare Kesariya Vago
Mukhdo Chaand So Laage Jee

Thasu Non Rai Vaari Thari Nazar Utaru Shyam
Shyam Parde Mein Band Kar Rakho Jee

Thane Kajaliyo Banalyun
Mhare Naina Mein Ramalu
Shyam Palka Mein Band Kar Rakha Jee

Sone Ke Sinhaashan Baitho
Shyam Dhani Muskave Jee
Mor Chhadi Le Hatho Maahi
Lage Mhane Pyaro Jee

Baithyo Hai Darbar Lagake
Dukhdo Door Bhagavo Jee
Thare Mor Chhadi Ko Jaadu
Eb To Shyam Dikhau Jee

Meri Naiya Majhdhaar
Vicky Kathe Palan Haar
Ban Ke Manjhi The Paar Lagao Jee

Thane Kajaliyo Banalyun
Mhare Naina Mein Ramalu
Shyam Palka Mein Band Kar Rakha Jee

Leave a Comment