गौरा ल्यादे भांग का लौटा

गौरा ल्यादे भांग का लौटा

Guara Lyade Bhaang Ka Lauta Lyrics In Hindi

रे गौरा मेरा जी कर
रहा है भंग पीने
जल्दी से एक लोटा भांग

सुन मेरी गौरा मान ले कहना
लादे भंग का घोटा रे
छोड़ दे सारे कमा ने
मानने ल्यादे भांग का लौटा
गौरा ल्यादे भांग का लौटा

सिंगर – अरुण चौहान “राही”

गौरा ल्यादे भांग का लौटा
मैं ना मानु बात तेरी रे
तेरा रोज का झंझट मोटा रे

छोड़ के सारे काम ने
मैं चाली अपने पीहर ने
मन जेया भोले

रोज भंग घुटावे से
कितना मानने सातवे से
हाथ भी सूजे देख भोले
पेर तनने तरस ना आवे से

छोड़ निगोडी भंग भोले
छोड़ दे मानने सतना रे

छोड़ के सारे कमा ने
मैं चाली अपने पीहर ने

गौरा इतना आएथेना
भंग निगोडी बोले ना

तेरे हाथ की पीसी
भंग में आवे
कितना मानने मज़ा

मेरी से कमज़ोरी भंग
इश्स पे क्यो इतरावे से

छोड़ दे सारे कमा ने
मानने ल्यादे भांग का लौटा

करम फुट गये भोले मेरे
जिस दिन से मैं ब्याह के आई

लड्डू पेड़े बरफी खले
छोड़ दे भंग का पीना रे

छोड़ के सारे कमा ने
मैं चाली अपने पीहर ने

हाथ जोड़ कर काहु सू भोले
छोड़ दे भंग का पीना रे

छोड़ दे अपनी ज़िद रे गौरा
भंग बिना क्या जीना रे

अपनी तो दोनो से यारी
राही का यो कहना से

छोड़ के सारे कमा ने
मैं चाली अपने पीहर ने

सुन मेरी गौरा मान ले कहना
लादे भंग का घोटा रे
छोड़ दे सारे कमा ने
मनने ल्यादे भांग का लौटा

Gaura Lyade Bhang Ka Lota Lyrics In Hindi

Guara Lyade Bhaang Ka Lauta Lyrics In English

Re Gaura Mera Jee Kar
Raha Hai Bhang Peene
Jaldi Se Ek Lota Bhagn

Sun Meri Gaura Maan Le Kehna
Laade Bhang Ka Ghota Re
Chhod De Saare Kama Ne
Manne Lyade Bhaang Ka Lauta
Guara Lyade Bhaang Ka Lauta

Singer – Arun Chauhan “Raahi”

Guara Lyade Bhaang Ka Lauta
Main Naa Manu Baat Teri Re
Tera Roj Ka Jhanjhat Mota Re

Chhod Ke Saare Kama Ne
Main Chaali Apne Peehar Ne
Maan Jaa Bhole

Roj Bhang Ghutwave Se
Kitna Manne Satave Se
Haath Bhi Suje Dekh Bhole
Per Tanne Taras Naa Aave Se

Chhod Nigodi Bhang Bhole
Chhod De Manne Satana Re

Chhod Ke Saare Kama Ne
Main Chaali Apne Peehar Ne

Gaura Itna Aethena
Bhang Nigodi Bole Naa

Tere Hath Ki Pisi
Bhang Mein Aave
Kitna Manne Maja

Meri Se Kamzori Bhang
Iss Pe Kyo Itrave Se

Chhod De Saare Kama Ne
Manne Lyade Bhaang Ka Lauta

Karam Foot Gaye Bhole Mere
Jis Din Se Main Byah Ke Aayee

Laddu Pede Barfi Khale
Chhod De Bhang Ka Peena Re

Chhod Ke Saare Kama Ne
Main Chaali Apne Peehar Ne

Hath Jod Kar Kahu Su Bhole
Chhod De Bhang Ka Peena Re

Chhod De Apni Jid Re Gaura
Bhang Bina Kya Jeena Re

Apni To Dono Se Yaari
Raahi Ka Yo Kehna Se

Chhod Ke Saare Kama Ne
Main Chaali Apne Peehar Ne

Sun Meri Gaura Maan Le Kehna
Laade Bhang Ka Ghota Re
Chhod De Saare Kama Ne
Manne Lyade Bhaang Ka Lauta

Leave a Comment