के लेगी रे गौरा भांग घुटाई का

के लेगी रे गौरा भांग घुटाई का

Ke Legi Re Gaura Bhang Ghutai Ka Lyrics In Hindi

के लेगी रे गौरा भांग घुटाई के
मन करे है मेरा ठंडाई का।।

गायक – हेमंत तिवारी, गार्गी शर्मा

के लेगी तू भंग घुटाई का
मन करे है मेरा ठंडाई का।।

एक बार घुमाले मन्ने मायका
फिर देख तू मजा ठंडायी का।।

मैं घुमादू रे गौरा तन्ने मायका
काम करादे तू भंग घुटाई का।।

भोले जोड़ू मैं दोनो हाथ रे
मैं अब ना रहूंगी तेरे साथ रे।।

गौरा मान जा तू मेरी बात रे
मत जा तू मेरा साथ रे।।

के लेगी तू भंग घुटाई का
मन करे है मेरा ठंडाई का।।

छोड़ रास्ता ओ भोले मन्ने जाने दे
भांग तोड़ के कच्ची कच्ची लान दे।।

जो तू मान जाति गौरा मेरी बात रे
मेरे होती ना रे।।

भोले रहूंगी सदा तेरे संग रे
अब करियो ना मन्ने भोले तांग रे।।

गौरा भजन दिनेश बनवेगा
घूम घूम के हेमंत जाएगा।।

के लेगी रे गौरा भंग घुटाई का
मन करे है मेरा ठंडाई का।।

Ke Legi Re Gaura Bhang Ghutai Ka Lyrics In English

Ke Legi Re Gaura Bhang Ghutayi Ke
Man Kareya Hai Mera Thandayi Ka

Singer – Hemant Tiwari, Gargi Sharma

Ke Legi Tu Bhang Ghutayi Ka
Man Kareya Hai Mera Thandayi Ka

Ek Baar Ghumale Manne Mayka
Fir Dekh Tu Maja Thandayi Ka

Main Ghumadu Re Gaura Tanne Mayka
Kaam Karade Tu Bhaang Ghutayi Ka

Bhole Jodu Main Dono Hath Re
Main Ab Naa Rahungi Tere Sath Re

Gaura Maan Jaa Tu Meri Baat Re
Mat Jaa Tu Mera Sath Re

Ke Legi Tu Bhang Ghutayi Ka
Man Kareya Hai Mera Thandayi Ka

Chhod Rasta O Bhole Manne Jaane De
Bhang Tod Ke Kachchi Kachchi Laan De

Jo Tu Maan Jati Gaura Meri Baat Re
Mere Hoti Naa Re

Bhole Rahungi Sada Tere Sang Re
Ab Kariyo Naa Manne Bhole Tang Re

Gaura Bhajan Dinesh Banavega
Ghoom Ghoom Ke Hemant Gayega

Ke Legi Re Gaura Bhang Ghutayi Ka
Man Kareya Hai Mera Thandayi Ka

Leave a Comment