मन्ने हरि हरि भंग वाली बूटी चाहिए
Manne Hari Hari Bhang Wali Booti Chahiye
मन्ने हरि हरि कच्ची कच्ची
मन्ने हरि हरि भंग वाली बूटी चाहिए
ना केले ना हलवा ना फ्रूटी चाहिए
मन्ने हरि हरि भंग वाली बूटी चाहिए।।
ना केले ना हलवा ना फ्रूटी चाहिए
मन्ने हरि हरि भंग वाली बूटी चाहिए।।
जिस दिन ते भोले तेरे ब्याह के आई
मेरी ते जान मारन में से आई।।
सारा दिन गौरा पड़ी रे तू थाली
के जुल्मा हो गया थोड़ी भंगया घोटली
मन्ने बैथन में चटनी टूटी फूटी चाहिए
मन्ने हरि हरि कच्ची कच्ची
मन्ने हरि हरि भंग वाली बूटी चाहिए।।
कर्म पैर गए लो मिल गया नशेड़ी
अपनी चलवे यो सुनता ना मेरी
जानू सु किसके भाग्य में आराही।।
देख के राजी नहीं तन्ने सारी
ऐसी भक्ति की भक्ति ना झूठी चाहिए
मन्ने हरि हरि कच्ची कच्ची
मन्ने हरि हरि भंग वाली बूटी चाहिए।।
बिना बताए गोरा तू गणपत ने उठाके
क्यो चली आई से तू अपने माके।।
रोज रोज घोटू भंगिया ने खली
तेरे गेलिया रहके भोले मैं तांग आलिया।।
मैं को ना जौ तेरी गेलिया मन्ने छुटटी चाहिए
तन्ने हरि हरि भंग वाली बूटी चाहिए।।
ना केले ना हलवा ना फ्रूटी चाहिए
मन्ने हरि हरि भंग वाली बूटी चाहिए।।
Manne Hari Hari Kachi Kachi
Manne Hari Hari Bhang Wali Booti Chahiye
Naa Kele Naa Halwa Naa Frooti Chahiye
Manne Hari Hari Bhang Wali Booti Chahiye
Naa Kele Naa Halwa Naa Frooti Chahiye
Manne Hari Hari Bhang Wali Booti Chahiye
Jis Din Te Bhole Tere Byaah Ke Aayi
Meri Te Jaan Maran Mein Se Aayi
Saara Din Gaura Padi Re Tu Thaali
Ke Julma Ho Gaya Thodi Bhanngaya Ghotali
Manne Baithan Mein Chatayi Tooti Footi Chahiye
Manne Hari Hari Kachi Kachi
Manne Hari Hari Bhang Wali Booti Chahiye
Karm Foot Gaye Lo Mil Gaya Nashedi
Apni Chalave Yo Sunta Naa Meri
Jaanu Su Kiske Bhagaye Mein Aarahi
Dekh Ke Raji Nahi Tanne Saari
Aesi BHakto Ki Bhakti Naa Jhuthi Chahiye
Manne Hari Hari Kachi Kachi
Manne Hari Hari Bhang Wali Booti Chahiye
Bina Bataye Gora Tu Ganpat Ne Uthake
Kyo Chali Aayi Se Tu Apne Maake
Roj Roj Ghotu Bhangiya Ne Khaali
Tere Gelya Rehke Bhole Main Tang Aaliya
Main Ko Naa Jau Teri Gelya Manne Chhutti Chahiye
Tanne Hari Hari Bhang Wali Booti Chahiye
Naa Kele Naa Halwa Naa Frooti Chahiye
Manne Hari Hari Bhang Wali Booti Chahiye