थारी जोगन बन के डोलूँ दिन रात मावड़ी

जद सूं थारे से हुई है मुलाक़ात मावड़ी,
थारी जोगन बन के डोलूँ दिन रात मावड़ी,
म्हारे मनड़े पे पड़गी थारी छाप मावड़ी,
थारी जोगन बन के डोलूँ दिन रात मावड़ी।।

सूरत थारी दादी जद सूं निहारी,
भूल गई मैं सारी सुध बुध म्हारी,
हर म्हाने तो सतावै थारी याद मावड़ी,
थारी जोगन बन के डोलूँ दिन रात मावड़ी।।

सारो संसार म्हाने लागे खारो खारो,
मीठो मीठो लागे दादी नाम यो थारो,
चोखी लागे कोनी दूजी म्हाने बात मावड़ी,
थारी जोगन बन के डोलूँ दिन रात मावड़ी।।

सखी और सहेली म्हारी हँसी है उड़ावे,
दादी की दीवानी “सोनू” म्हाने है बतावे,
थारी प्रीत में कोई है करामात मावड़ी,
थारी जोगन बन के डोलूँ दिन रात मावड़ी।।

जद सूं थारे से हुई है मुलाक़ात मावड़ी,
थारी जोगन बन के डोलूँ दिन रात मावड़ी,
म्हारे मनड़े पे पड़गी थारी छाप मावड़ी,
थारी जोगन बन के डोलूँ दिन रात मावड़ी।।

https://www.youtube.com/watch?v=gouaDshFzKk

Jad Su Thare Se Hue Hai Malakat Mavadi
Thari Jogan Banke Dolu Din Raat Mavadi

Mhare Mande Par Padgi Thari Chhap Mavadi
Thari Jogan Banke Dolu Din Raat Mavadi

Surat Dadi Thari Jad Su Nihaari
Bhool Gayi Main Saari Sudh Budh Mhari

Har Pal Mhane To
Har Pal Mhane To Satave Thari Yaad Mavadi
Thari Jogan Banke Dolu Din Raat Mavadi

Saaro Sansar Mhane Lage Kharo Kharo
Meetho Meetho Laage Dadi Naam Yo Tharo

Chokhi Laage Koni Dooji Mhane Baat Mavadi
Thari Jogan Banke Dolu Din Raat Mavadi

Sakhi Aur Saheli Mhari Hansi Hai Udave
Dadi Ki Deewani Sonu Mhane Batave

Thari Preet Mein Koi Hai Karamat Mavadi
Thari Jogan Banke Dolu Din Raat Mavadi

Jad Su Thare Se Hue Hai Malakat Mavadi
Thari Jogan Banke Dolu Din Raat Mavadi

Leave a Comment