दादी जी आओ थारा मैं लाड लड़ाउंगी

दादी जी आओ थारा मैं लाड लड़ाउंगी
हे पीठे ऊपर बैठो
थारा चरण दबाऊँगी

दादी जी आओ थार
मैं लाड लड़ाउंगी

हे पीठे ऊपर बैठो
थारा चरण दबाऊँगी

मेहंदी सुरंग रचना
मैं घोल के लायी माँ
द डोनो हाथ बढ़ाओ
थारा हाथ रचाऊँगी

हे पीठे ऊपर बैठो
थारा चरण दबाऊँगी

मैं खन खन करती
बजानी पैजनिया लायी माँ

थारा नजुक जोड़ी बड़ाओ
पायल पहनौंगी

पीठे उपर बैठो
थारा चरण दबाऊँगी

कोमल कालिया गुंथ के
मैं गजरो लायी माँ

थारी सोनी सोनी झाकी
मैं आज सजाऊंगी

पीठे उपर बैठो
थारा चरण दबाऊँगी

मैं आरी तारी सुजानी
थरी चुनार ले आई मां

घाना चाव सु ओधो
थाने ओधौंगी

पीठे उपर बैठो
थारा चरण दबाऊँगी

थारी लड्डू पेटि साध:
थारी बात जोव मा

चरण में हर्ष भवानी
मैं लुड लुड जावंगी

पीट ऊपर बैठो
थारा चरण दबौंगी

दादी जी आओ थार
मैं लाड लाडौंगी

Dadi ji Aao Thara Main Laad Ladaungi
Hey Peethe Upar Baitho
Thara Charan Dabaungi

Singer – Swati Agarwal

Dadi ji Aao Thara
Main Laad Ladaungi

Hey Peethe Upar Baitho
Thara Charan Dabaungi

Mehandi Surang Rachane
Main Ghol Ke Laayi Maa
The Dono Hath Badao
Thara Hath Rachaungi

Hey Peethe Upar Baitho
Thara Charan Dabaungi

Main Khan Khan Karti
Baajani Paijaniya Laayi Maa

Thara Najuk Pair Badao
Payal Pahnaungi

The Peethe Upar Baitho
Thara Charan Dabaungi

Komal Kaliya Goonth Ke
Main Gajro Laayi Maa

Thari Soni Soni Jhaki
Main Aaj Sajaungi

The Peethe Upar Baitho
Thara Charan Dabaungi

Main Aari Taari Sujani
Thari Chunar Le Aayi Maa

The Ghana Chaav Su Odho
Thaane Odhaungi

The Peethe Upar Baitho
Thara Charan Dabaungi

Thaari Laddu Peti Sadhi
Thaari Baat Jove Maa

Charna Mein Harsh Bhawani
Main Lud Lud Jaavangi

The Peete Upar Baitho
Thara Charan Dabaungi

Dadi ji Aao Thara
Main Laad Ladaungi

Leave a Comment