भोले गंगा जी में नहाऊ मैं

मेले की मन्ने सैर करादे
भोले नाथ हरिद्वार धूमउ मैं
मेला देखन जौ मैं
भोले गंगा जी में नहाऊ मैं।।

तीर घाडी मेरे पे भारी
हो जगी चित गौरा प्यारी
यू गौरा घबराउ मैं
कैसे हरिद्वार घुमऊ मैं।।

कावड़ियो के करके दर्शन
मेरा मन भी हो जा प्रसन्ना
फूली नहीं समो मैं
भोले गंगा जी में नहाऊ मैं।।

गौर भंग का रगड़ा ला ले
कोई चिमल में टल्ली पावे मैं
गौरा सच बताउ मैं
कैसे हरिद्वार घुमऊ मैं।।

ऋषि केश का अजब नज़र
लक्ष्मण झूला प्यारा प्यारा
भोले देख के खुश हो जाउ मैं
भोले गंगा जी में नहाऊ मैं।।

झटपत गौरा करलो तैय्यारी
भीमसेन मेरा प्रचारक
उसे आज मिलाउ मैं
चल मेला तन्ने दिखौ मैं।।

Mele Ki Manne Sair Karade
Bhole Nath Haridwar Ghumade
Mela Dekhan Jau Main
Bhole Ganga ji Mein Nahau Main

Teer Ghadi Mere Pe Bhari
Ho Jagi Chit Gaura Pyari
Yu Gaura Ghabrau Main
Kaise Haridwar Ghumau Main

Kawadiyo Ke Karke Darshan
Mera Man Bhi Ho Jaa Prasanna
Phooli Nahi Samau Main
Bhole Ganga Ji Mein Nahau Main

Gaura Bhang Ka Ragda Laa Le
Koi Chimal Mein Talli Paave Main
Gaura Sach Batau Main
Kaise Haridwar Ghumau Main

Rishi Kesh Ka Ajab Nazara
Lakshman Jhoola Pyara Pyara
Bhole Dekh Ke Khush Ho Jau Main
Bhole Ganga Ji Mein Nahau Main

Jhatpat Gaura Karlo Taiyari
Bhimsen Mera Prachari
Usse Aaj Milau Main
Chal Mela Tanne Dikhau Main

Leave a Comment