थारे सेठजी रो सेठ म्हारो बाप लागे

अइंया आंख ना दिखाओ थाने पाप लागे
थारे सेठजी रो सेठ म्हारो बाप लागे

थोड़ा सा गोरा है थोड़ा सा काला है
गाँव गाँव और गली गली में गूँज रहे अफ़साने है
खाटू में जो सजकर बैठा हम उसके दीवाने है

खाटू में जो सज के बैठा
हम उसके दीवाने है

थारे सेठजी रो सेठ म्हारो बाप लागे
थारे सेठजी रो सेठ म्हारो बाप लागे

मिन्नत जमानो दोहरो पायो
जाग में बस अभिमान कामयो

ओ झूठे रोब ने दिखवान
में के धाक लागे

थारे सेठजी रो सेठ म्हारो बाप लागे
थारे सेठजी रो सेठ म्हारो बाप लागे

श्याम की माया श्याम ही जाने
रंक ने राजा पल में बानवे

तारे म्हारे में के अलग अलग के छाप लागे
तारे सेठ जी रो सेठ म्हारो बाप लगे

बस इतनी सी बात जानलो
“शुभम रूपम” थे गाठ बंधलो

सागे सागे सबके चलन में बड़ी शान लागे
थारो म्हारो सबको सेठ सांवरो सबको बाप लागे

Kaeya Aankh Naa Dikhao
Thaane Paap Laage

Thare Seth Jee Ro Seth
Mharo Baap Lage

Thoda Saa Gora Hai Thoda Sa Kala Hai
Mera Khatu Wala Jag Se Nirala Hai

Gaanv Aur Gaanv Mein
Goonj Rahe Afsaane Hai

Khatu Mein Jo Saj Ke Baitha
Hum Uske Deewane Hai

Thare Seth Jee Ro Seth
Mharo Baap Lage

Minnat Jamano Dohro Payo
Jag Mein Bus Abhimaan Kamayo

O Jhuthe Rob Ne Dikhawan
Mein Ke Dhaak Laage

Thare Seth Jee Ro Seth
Mharo Baap Lage

Shyam Ki Maya Shyam Hi Jaane
Rank Ne Raja Pal Mein Banave

Thare Mhare Mein Ke Alag Alag Ke Chhap Lage
Thare Seth Jee Ro Seth Mharo Baap Lage

Bus Itni See Baat Jaanlo
Shubham Rupam The Gaath Bandhlo

Sage Sage Sabke Chalan Mein Badi Shaan Laage
Tharo Mharo Sabko Seth Sabko Baap Laage

Leave a Comment